7óra7

Ünnepi előadásra és marokkói fesztiválra készül az Osonó

Ünnepi előadásra és marokkói fesztiválra készül az Osonó

2014. 02. 07. | 7óra7

Az első előadás óta eltelt két és fél évben, 2 kontinens 16 országának 102 településén lépett fel a produkcióval a társulat.

Ahogyan a víz tükrözi az arcot

Az előadás a napokban kapta a Marokkói Nemzetközi Színházi Fesztiválra szóló meghívást, amelyre május 12- 16 között kerül sor Oujda-ban. A fesztivál nyitónapján, május 12-én fog fellépni a társulat, majd egy héttel később egy marokkói illetve spanyolországi turnéra kerül sor.

Az Osonó január 16-án indult el az öthetes európai turnéra, amely keretén belül 20 városban, összesen 26 alkalommal lép színre a sepsiszentgyörgyi társulat. Az előadásokat közönségtalálkozók követik, valamint Fazakas Misi és Mucha Oszkár vezetésével 6 nemzetközi műhelyfoglalkozásra is sor kerül. A csapat, a turné végeztével, február 22-én tér vissza Sepsiszentgyörgyre. A turné támogatója a budapesti Tiszta Formák Alapítvány.

Osonó Színházműhely - Ahogyan a víz tükrözi az arcot - TRAILER

A társulat által írt Turnénapló itt olvasható.

Kapcsolódó

>>> Öthetes európai turnén az Osonó Színházműhely

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr37996437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása