7óra7

Vânia Gala portugál koreográfus előadása Budapesten

Vânia Gala portugál koreográfus előadása Budapesten

2014. 01. 15. | 7óra7

Vânia Gala neve Európa szerte jól ismert a kortárs tánc művelői és kedvelői előtt. Az angolai származású portugál koreográfus a Beyond Front@/Bridging New Territories elnevezésű projekt keretében dolgozott együtt 2013-ban horvát, szlovén, magyar és portugál táncosokkal. Ennek eredményeként született meg a Cooling Down Signs című előadás, mely a világban ma egyre inkább elhatalmasodó apátiáról szól.

Cooling down signs (Kihunyó jelek)

A darabban megjelennek a mai világ kihívásaival szembeni stratégiáink, a beletörődés, a tehetetlenségünk, ami miatt nem tudunk megbirkózni a  minket gyorsan elárasztó, mértéktelen mennyiségű információval. Pedig rohanó világunkban meg kellene találnunk azokat a módszereket, amelyek segítségével fel tudnánk dolgozni mindezt – vallja Vânia Gala koreográfus.

Az előadásban színpadra lép Teresa Noronha Feio, Varga Boglárka, Maja Kalafatić, Maria Duenas Lopez, Anis Habibović.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr947996617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása