7óra7

Ladányi pipál a Karinthy Színházban

Ladányi pipál a Karinthy Színházban

2014. 01. 09. | 7óra7

Az előadás "egy úri penzió" történetét meséli el két felvonásban. A történet szerint boldogan él a Ladányi família valahol a nagy magyar Alföldön. A családfő nemigen zavartatja magát, legfeljebb az okoz neki problémát, hogy mi legyen ebédre, és hogy merre lehet a pipája. Felesége híresen nagy háztartást visz, mert állandóan váltják egymást a vendégek a birtokon, sőt, unokájuk, Katica kiházasításának a terhe is az ő vállát nyomja. A napok általában ebédtől vacsoráig, vacsorától ebédig tartanak, egészében addig, amíg váratlan sürgöny érkezik. Hamar vége szakad az idillnek, sőt kiderül, hogy a birtok ügyei sem éppen úgy alakulnak, ahogy azt a család tudta. Ettől kezdve a Ladányi família élete merő tébollyá válik.

Te csak pipálj, Ladányi! olvasópróbája

A ritkán játszott színdarabot Kőváry Katalin rendezésében, Mikó István, Zsurzs Kati, Martin Márta, Szirtes Balázs, Balázs Andrea, Voith Ági, Klem Viktor és mások szereplésével február 14-étől láthatja a közönség a XI. kerületi Karinthy Színházban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr537996659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása