7óra7

Kamarás Iván és Muszbek Johanna a kivándorlásról a Katonában

Kamarás Iván és Muszbek Johanna a kivándorlásról a Katonában

2014. 01. 09. | 7óra7

Az Illaberek január 12-i előadása után újra beszélgetést tart a Katona József Színház, amelyen a nézők a meghívott vendégekkel közösen vitathatják meg az előadás által felvetett, kivándorlással kapcsolatos kérdéseket. Az est moderátora Veiszer Alinda. A beszélgetésre meghívott vendégek: Kamarás Iván színész és Muszbek Johanna, Egyesült Államokban élő építész, korábbi Fulbright-ösztöndíjas, aki Skype-on csatlakozik be a beszélgetésbe.

Az eseményre az előadást követően, rövid szünet után kerül sor, a részvétel díjtalan és nem csak az előadás nézői számára nyitott.

A ki- és elvándorlás témájáról szóló társadalmi diskurzust erősítendő az évad során az Illaberek több előadása után tartanak hasonló estet.

Illaberek - Elek Ferenc

Az Illaberek című előadás a mai magyar társadalom egyik fontos jelenségét, a kivándorlást mutatja meg. Jól ismert karakterekkel találkozhatunk, olyan élethelyzetben levő emberekkel, akiknek problémái különböznek, a választott megoldásuk azonban ugyanaz: otthonuk elhagyása, életük újrakezdése egy másik országban. Az előadás rendezője Máté Gábor.

Kritikánk a produkcióról itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr327996661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása