7óra7

Újra indul a KÖR Színházi vetélkedő

Újra indul a KÖR Színházi vetélkedő

2013. 12. 16. | 7óra7

A tavalyi KÖR döntő

Idén már a negyedik KÖR indul el, melynek játékszabályain egy kicsit változtattak, egyszerűsítették azokat.

Továbbra is 3-6 fős középiskolás csapatok jelentkezését várják, azonban az eddigi gyakorlattól eltérően kizárólag elektronikus formában (a jelentkezési lap letölthető mindhárom színház honlapjáról).

Idén a vetélkedő két fordulóból áll: az első maga a jelentkezés, melynek határideje 2014. január 27., hétfő. A jelentkezési lap kitöltése mellett arra kérjik a csapatokat, hogy mutassák be magukat bármilyen technikával (lehet fotó, rajz, videó, mobiltelefon-film, dal stb.) A második fordulóban a három színház által összeállított kérdéssort kell megoldaniuk a diákoknak. A kérdések között lesznek elméleti és kreatív feladatok is.

A döntőbe, melyet idén az Örkény István Színházban rendezünk meg, a már megszokott módon a legjobb hat csapat juthat, és – csakúgy, mint eddig – mindhárom színház színészei segítik majd őket a játék során.

A zsűri: Mácsai Pál, Máté Gábor és Bálint András

A zsűri a színházak igazgatóiból áll: Máté Gábor, Bálint András és Mácsai Pál pontozza a résztvevők teljesítményét.

Jelentkezni a kor@orkenyszinhaz.hu címen lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr607996853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása