7óra7

Don Carlos a Ludwig Múzeumban

Don Carlos a Ludwig Múzeumban

2013. 12. 06. | 7óra7

Don Carlos Schiller Don Carlos című darabját a Maladype Színház a Ludwig Múzeumban adja elő, ahol a társulat a képzőművészet segítségével az előadással kapcsolatos új felismerések megfogalmazására teremt lehetőséget az eseményen részt vevők számára.

Az individuum és a hatalom intim, emberi és nem mindennapi kapcsolatáról fontos és időszerű kérdéseket felvető előadás témájának és asszociációs jellegének köszönhetően érzékenyen reagál a körülötte történő eseményekre és a Ludwig Múzeum atmoszférájának sajátosságaira.

A rendhagyó eseményt Csepeli György szociológus, szociálpszichológus A hatalom anatómiája című előadása teszi teljessé. Csepeli György több tudományágban végzett sokéves kutatómunkájának és személyes tapasztalatainak köszönhetően szakértői szemmel és könyörtelen őszinteséggel beszél a hatalom mámoráról, intelligenciájáról, karizmájáról és magányáról.

A Balázs Zoltán rendezte előadást 18 órai kezdettel láthatja a közönség a múzeum kiállítóterében, a 3. emeleten.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr937996961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása