7óra7

Átadták a Gyulai Várszínház 50. évadának művészeti díjait

Átadták a Gyulai Várszínház 50. évadának művészeti díjait

2013. 12. 04. | 7óra7

Gajda Róbert, Fodor Tamás, Mihályfi Balázs, Gedeon József

Gyula önkormányzata és a Gyulai Várszínház a Sík Ferenc-nívódíjat Mihályfi Balázs színművésznek ítélte A fáklya kialszik című ősbemutató és a Mórok című bemutató főszerepeinek magas szintű megformálásáért.
A díjat Gajda Róbert országgyűlési képviselő, alpolgármester és Gedeon József a Gyulai Várszínház igazgatója adta át.

Az önkormányzat által alapított Havasi István-díjat Fodor Tamás színművésznek adta az Egy világhírű kisváros: Gyula – Krasznahorkai László írásain keresztül című felolvasószínházi bemutatón nyújtott teljesítményéért és a Caligula helytartója című előadás Barakiás szerepének magas szintű megformálásáért.
A díjat átadta Gajda Róbert, országgyűlési képviselő, alpolgármester.

Gyulai Várszínház által alapított Őze Lajos-díjat Mátray László színművésznek ítélte oda a Hamlet című bemutató főszerepének és a Bánk bán című előadás főszerepének magas művészi színvonalú megformálásáért.
A díj átadására később kerül sor Mátray László színházi elfoglaltsága miatt. A díjat Gedeon József a Gyulai Várszínház igazgatója fogja átadni.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr147996971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása