7óra7

Színházpedagógiai konferencia és rendhagyó találkozás Ungváry Krisztiánnal a Katonában

Színházpedagógiai konferencia és rendhagyó találkozás Ungváry Krisztiánnal a Katonában

2013. 11. 18. | 7óra7

Rendszerező

*A Katona József Színház az Ifjúsági Program keretében színházpedagógiai konferenciát szervez kőszínházban dolgozó szakemberek részére.*

Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a kőszínházi színházpedagógiai programok száma, ezért a Katona elérkezettnek látta az időt arra, hogy lehetőséget teremtsen széles körű szakmai diskurzusra.

A szervezők a konferencia résztvevőivel kerekasztal beszélgetés, workshopok és a német színházpedagógiai módszerek magyarországi alkalmazásáról szóló előadások segítségével kísérletet tesznek arra, hogy rendszerezzék a kőszínházakban felhalmozódott tapasztalatokat.

*A konferencia időpontja:* november 23-24.

Mánia

*Rendhagyó találkozás Ungváry Krisztián történésszel és boraival a Katonában.*

"Az est során kétfajta mánia találkozik. Nem célunk a politikai áthallások kerülése" – ez Fullajtár Andrea és Ungváry Krisztián estjének jelmondata. Irodalmi borkóstolás, november 27-én a K:antinban.

Kevesen tudják, hogy Ungváry Krisztián nemcsak történész, hanem borász is. November 27-én irodalmi művek mellett így saját borait is elviszi a K:antinba látogatóknak. A felszolgált borokon kívül borkorcsolyákat is kínál közönségének a Katona József Színház. Az este programjában többek között elhangzik majd Erdélyi József Mánia című verse és egy részlet Tormay Cecile Bujdosó Könyv című művéből.

Az esemény irodalmi szerkesztője, moderátora Fullajtár Andrea és Ungváry Krisztián.

*Időpont:* november 27., 19:00

Helyszín: K:antin

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr407997141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása