7óra7

Menni vagy maradni – A kivándorlásról vár történeteket a Katona

Menni vagy maradni – A kivándorlásról vár történeteket a Katona

2013. 11. 13. | 7óra7

Illaberek - olvasópróba

A mai magyar társadalom egyik jól ismert jelenségét, a kivándorlást vizsgálja a budapesti Katona József Színház november végi bemutatója, az Illaberek. Az előadásban sokak által ismert karakterekkel találkozhatunk: olyan élethelyzetben levő emberekkel, akiknek problémái különböznek, a választott megoldásuk azonban ugyanaz: otthonuk elhagyása, életük újrakezdése egy másik országban. Az előadást Máté Gábor rendezi, Szacsvay László, Takátsy Péter, Rajkai Zoltán, Elek Ferenc, Keresztes Tamás, Jordán Adél, Pálos Hanna, Pelsőczy Réka, Rezes Judit, Kiss Eszter, Czakó Klári és Tasnádi Bence szereplésével.

A legjobb történetek nemcsak az előadásban köszönhetnek vissza, hanem alapjául szolgálnak majd annak a beszélgetéssorozatnak is, amely a november 29-i bemutatót követi. Decembertől az Illaberek több előadása után különleges közönségtalálkozót szervez a színház, ahol a nézők és a meghívott vendégek beszélgethetnek, vitatkozhatnak az előadásban felvetett kérdésekről.

A történeteket a mennivagymaradni@gmail.com címre várják.

*Határidő:* november 20. 12 óra

A történetek beküldői hozzájárulnak ahhoz, hogy a teljes történetet, vagy annak részleteit az alkotók a darabba beépítsék, az előadásban felhasználják. Az írásokat a személyiségi jogokat védve, név nélkül használják fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr767997175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása