7óra7

Lovasi András lesz az Ady/Petőfi vendége

Lovasi András lesz az Ady/Petőfi vendége

2013. 11. 11. | 7óra7

Lovasi András Az Ady/Petőfi című előadás egy rendhagyó irodalom óra keretein belül szeretné megszólítani a diákokat. Nem szokványos előadói stílusban és személyességgel kísérli meg közel hozni nagyjaink hétköznapi problémáit, családi életét, örömeit és bánatait. Szeretné megmutatni, hogy ők is “csak” hús-vér emberek voltak. Mi az, ami közös a most hallgató, olvasó diákban és a 200 évvel korábban élt “nemzeti hősben”? Ezt a szinte lehetetlen vállalkozást kísérlik meg színházi kereteken belül megmutatni, és átélhetővé tenni.

Az előadás szereplői Katona László és Kovács Krisztián, rendező: Scherer Péter. A rendhagyó színházi alkalom a Független Thália Projekt keretén belül valósul meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr407997193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása