7óra7

Ady-maraton a Fészek Művészklubban

Ady-maraton a Fészek Művészklubban

2013. 11. 10. | 7óra7

Mint a társulat közleményében áll, a monumentális, 7 órás program állásfoglalás a magyar kultúra és Ady Endre páratlan költői egyénisége mellett, aki „dalosként” megújította a költészetet, és aki az irodalmi határokat úgy törte át, ahogy előtte senki.

A virrasztás 18 órakor kezdődik a témához illő szertartási elemekkel, így az emlékezés hangulatát érzékeltető Ady-képpel, gyertyagyújtással. Az est gerincét a Medve Társulat két színházi előadása adja, ami interaktív részekkel egészül ki a nézők bevonásával. A virrasztáson fellép Tóth Ildikó, Kakasy Dóra, Álmos Phaedra, hegedűn közreműködik Baranyi Zoltán, a közönség láthatja Csuja Imre és Györfi Anna Az óperenciás tengeren - a táltos költő Ady Endre című előadást, de fellép még Agárdi Péter, Kékkovács Mara és Kecskés Karina színészek, illetve Sárközi Dávid zenész is.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr897997205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása