7óra7

Mesejáték az Alma együttes zenéjével a Magyar Színházban

Mesejáték az Alma együttes zenéjével a Magyar Színházban

2013. 11. 06. | 7óra7

A négyéves kortól ajánlott előadás huszonegyedik századi mese az almák és emberek örök barátságáról - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

A darab története szerint Mimi és Titi, a két elkényeztetett nagyvárosi gyerek vakációra érkezik a nagyszülők vidéki almáskertjébe. Mimit és Titit beszippantja a kert és az almák titkos-bűvös világa. Vajon sikerül-e a különös csapatnak Gyümimanó vezetésével megmenteni a csodaszép almakirálylányt?

Böszörményi Gyula meséjéhez Buda Gábor és az Alma együttes írt zenét. Almákról, gyerekekről, szeretetről és barátságról szóló dalaik egyszer kacagtató, máskor elgondolkodtató szövegeit Kiss Péterffy Márta írta. Az előadás rendezője Horváth Patrícia.

A produkcióban többek között Dániel Vali, Őze Áron, Sipos Imre, Losonczi Kata, Szűcs Kinga, Szűcs Sándor, Takács Géza, Tóth Sándor és Papp István játszik és a Pesti Magyar Színiakadémia növendékei is közreműködnek. Titi szerepében Horváth Félix/Kovács Balázs Olivér, Mimiként pedig Koltai Sára/Vajda Hanna/Farkas Bianka látható.

Az előadás dramaturgja Perczel Enikő, az irodalmi munkatárs Bóka B. László. A koreográfiát Fincza Erika készítette, a díszlet Szendrényi Éva, a jelmez Berzsenyi Krisztina munkája.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr57997239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása