7óra7

Átadták a Junior Prima Díjakat színház- és filmművészet kategóriában

Átadták a Junior Prima Díjakat színház- és filmművészet kategóriában

2013. 11. 06. | 7óra7

A Prima Primissma Alapítvány és a kategória társalapítója, az FHB Bank elismerését Balázs Juli látványtervező, Keresztes Gábor zeneszerző, hangeffektus-tervező (Szputnyik Hajózási Társaság), Medvecz József címzetes magántáncos (Magyar Állami Operaház), valamint Molnár Nikolett (szolnoki Szigligeti Színház), Réti Adrienn (Vígszínház), Molnár Áron (Vígszínház), Krisztik Csaba (Forte Társulat) és Schruff Milán színművész kapta.

Liliom - Molnár Nikolett, Jankovics Anna Danton halála - Stohl András, Réti Adrienn Túl a Maszat-hegyen - Borbiczki Ferenc, Molnár Áron Egy olasz szalmakalap - Krisztik Csaba Az ügynök halála - Kuna Károly, Schruff Milán

Az elismerést negyedik alkalommal adták át. A kétmillió forinttal járó díjra érdemes fiatal tehetségeket idén is a magyar színház- és filmművészet elismert képviselői jelölték.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr157997229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása