7óra7

Javaslatot várnak a Bessenyei-díjra

Javaslatot várnak a Bessenyei-díjra

2013. 10. 28. | 7óra7

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2008-ban alapította meg a Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

A kétszeres Kossuth-díjas, érdemes és kiváló művészről, Hódmezővásárhely díszpolgáráról elnevezett díj évente egy alkalommal, az amatőr és hivatásos színjátszás, népdal, magyar nóta, instrumentális zene, kórus, néptánc, vers, és prózamondás kategóriákban, 1 személy és 1 csoport részére adományozható az ország és a magyar nemzet művészeti életében nyújtott példamutató tevékenység elismerésére, amely méltóan képviseli Bessenyei Ferenc szellemiségét.

A díj adományozására 2013. november 1-jéig lehet javaslatot tenni írásban az alábbi postai címre elküldve Dr. Korsós Ágnes címzetes főjegyző részére: Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, 6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1., vagy elektronikusan a jegyzo@hodmezovasarhely.hu címre.

A javaslatnak az indokláson kívül mindkét beküldési módon tartalmaznia kell a díjra felterjesztett személy vagy csoport postai értesítési címét, valamint a felterjesztő nevét, címét, telefonszámát, továbbá saját kezű aláírását (elektronikus esetben szkennelve).

Részletek a www.hodmezovasarhely.hu oldalon.

További információ a 62/530-183-as telefonszámon, vagy az olahzs@hodmezovasarhely.hu e-mail címen kérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr807997293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása