7óra7

Puha pihe - Magyarországi ősbemutató a KoMod Színházban

Puha pihe - Magyarországi ősbemutató a KoMod Színházban

2013. 10. 27. | 7óra7

A Puha pihe (Cotton Wool) című színdarab premierje 2008 januárjában volt Drezdában, majd a londoni Theatre 503-ban láthatta a közönség, Lisa Spirling rendezésében. Magyar nyelven a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház, majd a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata tűzte műsorára.

Puha pihe - Varga Ádám, Herman Flóra, Adányi Alex

„Szeretném, ha ebben az előadásban titok lenne, varázslat és őrület. Az élet eufóriája és a halál képtelensége. Szerelem (is) legyen benne. Az életben talán a szerelem és a halál az, ahol létünk egyszerűen más ritmust kap. Egy nem e világi ritmust…  A darab részben egy nem e világi történet. De mi is a valóság? Hol húzódik a határ képzelet és valóság között? Képzeletünknek valóban teremtő ereje lenne? Az előadás szól a mindenkori, korán a felnőtté válásra kényszerült tizenéves generációról. A felnőtté válással való szembesülés nehézségéről. Három bolyongó és önmagát kereső tizenéves fiatal egymásra utaltságáról.” - mondja Tóth János Gergely, az előadás rendezője.

A KoMod Színház előadásában három fiatal, pályakezdő színész, Adányi Alex, Varga Ádám és Herman Flóra lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr227997297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása