7óra7

Bajomi Nagy György és Kiss Zoltán kapta a Holdbeli csónakos-díjat

Bajomi Nagy György és Kiss Zoltán kapta a Holdbeli csónakos-díjat

2013. 10. 27. | 7óra7

Az elismerést a színház támogatói szenátusa alapította három évvel ezelőtt, azt évente egy színész és egy technikai dolgozó veheti át, a társulat színészeinek szavazatai alapján.

Black Comedy - Bajomi Nagy György

Idén először adták át az ünnepi gálán az Opel Szentgotthárd Kft. által alapított különdíjakat, amelyeket a közönség internetes szavazatai alapján Balogh János színművész, a színház dolgozóinak szavazatai alapján pedig ugyancsak Kiss Zoltán vehette át.

A születésnapi gálaműsor közönségét azok a művészetpártoló mecénások alkották, akik székvásárlással támogatták a színházat, amit az intézmény azzal hálál meg, hogy egy réztáblán feltünteti a szék gazdájának nevét.

A műsorban a Weöres Sándor Színház művészei léptek fel, dalokkal, versekkel, vidám történetekkel szórakoztatva a közönséget.

Az esemény kapcsolódott Weöres Sándor születésének centenáriumához is, Balogh János például a költő A szegény kis üdülőgondnok panaszai című művéből adott elő, Kelemen Zoltán pedig Weöresnek A részeg ördög című versét mondta el.

A gálán a közönség részletet láthatott a színház tavasszal bemutatásra kerülő gyermekelőadásából, Dés László és Geszti Péter A dzsungel könyve című musicaljéből.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr837997299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása