7óra7

Korijolánusz 50!

Korijolánusz 50!

2013. 10. 18. | 7óra7

Az előadás 2011-ben a legjobb független színházi előadás kategóriában elnyerte a Színikritikusok Díját, meghívást kapott a vilniusi Sirenos Festivalra, Párizsba, a sepsiszentgyörgyi Reflex 2. Fesztiválra, a braunschweigi Fast Forward Festivalra és a müncheni Radikal Jungra is.

Korijolánusz - Barabás Richárd, Szilágyi Katalin, Polgár Csaba, Herczeg Tamás, Bánki Gergely, Baksa Imre, Kiss Diána Magdolna

A történet Időszámításunk előtt ötödik században játszódik. Caius Martius római hadvezér, miután egymaga megtámadja az ellenséges Corioli városát, és elfoglalja, ezért a rómaiaktól megkapja a Coriolanus nevet. Úgy tűnik, fényes politikai pálya áll előtte: konzullá választják. Ez volt anyja álma, és Coriolanus teljesíti. De megtartania e pozíciót még egy napig sem sikerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr117997367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása