7óra7

Krúdy-hónap az Óbudai Társaskörben

Krúdy-hónap az Óbudai Társaskörben

2013. 10. 16. | 7óra7

Krúdy Gyula éjszakái - Rajkai Zoltán, Rezes Judit Az irodalom és a zene izgalmas ízekkel elegyedik október 27-én, vasárnap este a Krúdy-főzőversenyen. A versenyre nevezett ételeket a Kéhli Vendéglőben: Hajdú Steve és Magyar Attila színművészek, a Mókus Sörkert és Étteremben: Kozák Danuta, kétszeres olimpiai bajnok kajakozó és Rédli András, világbajnok párbajtőröző készíti el. Kóstolásra és eredményhirdetésre az Óbudai Társaskör nagytermében kerül sor. Az est közönsége belépőjegyével eldöntheti, kinek a főztje ízlett a legjobban.
Közreműködik: Szilágyi Tibor és a Kék Duna Koncert-Szalonzenekar.
Házigazda, műsorvezető: Mohácsi Szilvia.

A 25 éves fennállását ünneplő Óbudai Társaskör programjai, a felolvasószínházi estek gyakran Krúdy Gyula életművéből merítettek. Október 31-én, csütörtökön újra látható a nyáron a kertben bemutatott Krúdy Gyula éjszakái melyet Fráter Zoltán szerkesztett. A történet arról a Krúdy Gyuláról szól, aki nemcsak nagy író, hanem nagy éjszakázó is volt… Előadják a Katona József Színház művészei: Rezes Judit, Ötvös András és Rajkai Zoltán. Rendező: Székely Kriszta. Zenél a Kék Duna Koncert-Szalonzenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr477997379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása