7óra7

E-kereskedelmi szövetségben a Katona József Színház

E-kereskedelmi szövetségben a Katona József Színház

2013. 10. 14. | 7óra7

A Katona hagyományosan törekszik az innovatív, új megoldások bevezetésére, az online értékesített jegyek arányát tekintve a hazai színházak körében az élvonalban van: a 2007-es 10%-hoz képest a tavalyi évadban már a jegyek közel 40%-át elektronikus csatornákon értékesítették. A színház új típusú értékesítési módok iránti elkötelezettségét jelzi, hogy 2012 őszén a Katona nyitotta meg – a MasterCarddal együttműködésben – Európa első készpénzmentes kávézóját, a K:antint. Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb művészszínháza a SzEK.org-tagságtól a best practice-ek aktívabb cseréjét és vállalati kapcsolatai bővítését várja.

A 2005-ben alakult, és 2010 áprilisában közhasznú státuszt nyert Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) alapítói - felismerve az új üzletág gazdaságélénkítő szerepét - célul tűzték ki, hogy elősegítik az elektronikus kereskedelem korszerű, gazdaságos és megbízható formáinak elterjedését. Tevékenységük a szakmai ismeretterjesztéstől az e területet érintő, készülő jogszabályok véleményezésén át az etikai normák kialakításáig és elfogadtatásáig tart. A szövetség tagjai között az elektronikus kereskedelmi piac meghatározó vállalkozásai - beleértve nemcsak a kereskedőket, de más, a terület sikerességében érdekelt cégeket is a bankoktól a futárcégeken át a médiavállalatokig -, valamint a témával foglalkozó szakemberek egyaránt megtalálhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr887997405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása