7óra7

Véget ért az Osonó európai turnéja

Véget ért az Osonó európai turnéja

2013. 10. 03. | 7óra7

A bemutatott előadásokon túl, Fazakas Misi és Mucha Oszkár nyolc műhelyfoglalkozást tartott vajdasági magyar valamint olaszországi fiatalok számára, illetve több közönségtalálkozóra is sor került. Augusztus végén, a négyévente megrendezésre kerülő monacói világfesztiválon nagy sikerrel mutatkozott be a társulat, így az előadás meghívást kapott a 2014. május 13. és 18. között megrendezésre kerülő Marokkói Nemzetközi Színházi Fesztiválra.

Ahogyan a víz tükrözi az arcot - Mucha Oszkár-Hunor

A turné részeként, az Osonó szeptemberben egy olaszországi színházi projekt keretén belül két produkciót készített az Etoile Európai Színházi Egyesülettel közösen. A Fehér halál című koprodukciót Daniele Franci olaszországi rendező hozta létre osonós és olasz színészekkel, míg a Bolondok törvénye című előadást Fazakas Misi rendezte tíz, erre a projektre beválogatott olaszországi színész számára. A projekt következő szakaszára október 21. és 28. között kerül sor Sepsiszentgyörgyön, ahol az Osonó látja vendégül az olaszországi társalkotókat. A közösen létrehozott előadásokat október végén, a HúszévesAzOsonó rendezvénysorozat keretén belül láthatja a sepsiszentgyörgyi közönség.

Októberben a társulat Hargita- és Kovászna megye-i falvakba, valamint Erdély szórványtelepüléseibe szervez kiszállásokat. Az Osonó Színházműhely által szervezett következő esemény a HúszévesAzOsonó rendezvénysorozat keretén belül, az Osonó Bázisnak nevezett székhely avatóünnepsége lesz, amely eseményen sor kerül a társulat által meghirdetett „Ami nem tetszik…” fotó-és filmpályázat alkotásainak bemutatására és díjazására, valamint egy fergeteges sZempöl koncertre.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr977997503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása