7óra7

Megtartották az évad első bemutatóját az Átriumban

Megtartották az évad első bemutatóját az Átriumban

2013. 10. 01. | 7óra7

A szűz, a sóher, a Mikulás, és a többiek Egy férfi beleszeret egy tiszta, erényes nőbe, és bármilyen áron meg akarja szerezni. És ez a „bármilyen áron” bizony sokak érdeklődését felkelti.

Machiavelli hazugságokkal, átverésekkel, fondorlatos tervekkel átszőtt Mandragóra című vígjátékának kérdései ugyanolyan aktuálisak, mint a darab megszületésekor voltak. Ezért öltöztették új köntösbe az alkotók (az átiratot Divinyi Réka jegyzi), és helyezték a mába a cselekményt, ahol találkozhatnak a nézők korunk jól ismert figuráival, akik egy tál lencséért eladnak bármit, amire van kereslet, bár a lencse néha változó árfolyammal bír. És hogy maradt-e még egy szemernyi tisztesség is a világban? Arra az alkotók szerint mindenkinek magának kell megtalálni a választ, hite, igénye és a pénztárcája szerint.

Az író, Divinyi Réka nevéhez fűződnek többek között a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem, a Kaméleon, a Lora és a Valami Amerika 2 forgatókönyvei, Machiavelli szövegét pedig a Spirit Színház felkérésére dolgozta át. A darabot Magács László rendezte, a főbb szerepekben Lázár Kati, Szerémi Zoltán, Horváth Szabolcs, Fülöp Zsigmond és Bende Kinga látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr457997527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása