7óra7

Programozási hiba

Programozási hiba

2013. 09. 29. | 7óra7

Nincs ebben semmi, egyszerű: programozási hiba. Ez az oka, hogy a meg nem jelent, vagyis jövőbeli hírek a múlt héten elérhető volt annak ellenére, hogy nem jelent meg. Így bányászhatta ki valaki a Balázs Péter nyerése esetére előre elkészített cikket (és ugyanígy előre el volt készítve az Eszenyi Enikő nyerése esetére írt cikk). Aztán egyik sem jelent meg. Ellenőrizhető a dátumon. (Meg az rss-kiadásban. Meg a twitteren, a facebookon.) Mi nem adtunk ki kacsát, az tette ezt, aki terjesztette a 2017-re (!) datált cikket.

Az újság így dolgozik (egy ilyen pici, mint a miénk, meg különösen így): ha lehet, előre. El lehet képzelni: a kritikák is előre be vannak rakva, a cikkek egy része is, és amire készülni lehet, arra készülünk. Aki olvassa a meg nem jelent hírt, úgy olvashatja: ez jelent _volna_ meg, ha ő nyeri a pályázatot. (És ez jelenik majd meg, ha ő nyeri a pályázatot.) A hibát – reményeink szerint – kijavítottuk. De ez az, amiben sosem lehetünk biztosak. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr178003807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása