7óra7

Fesztivállal kezdi az évadot az Operettszínház

Fesztivállal kezdi az évadot az Operettszínház

2013. 09. 26. | 7óra7

Péntek délután a teátrum Musical Együttese showműsort mutat be, a tagok saját készítésű palacsintát árulnak, a bevételt a Nem Adom Fel Alapítvány javára ajánlják fel - közölték a szervezők az MTI-vel.

Ezután az Older Boys csapat következik, néhány éve ők voltak az Oltári srácok: Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Kerényi Miklós Máté, Szabó Dávid lép színpadra.

Budapesti Operettszínház

Az ünnepélyes megnyitó után a mosoly országaiba kalandoznak: Tündérországba, Japánba, Saigonba vagy éppen Erdélybe viszik a nézőket. A régi nyarakat idézik a Szép nyári nap, a Szerdán tavasz lesz, a Tavaszébredés, a Rebecca és a rövidesen Budapesten is színre kerülő Elfújta a szél és az őszi premier, A régi nyár dallamai.

Szombaton Kerényi Miklós Máté és a Budapest Folk Jazz Band koncertje nyitja a programot.

Hét esztendeje készült egy CD az operettszínházi kismamákkal, Janza Katával, Kékkovács Marával és Polyák Lillával, aminek folytatása a most is nagy sikerrel játszott családi előadás. Most a teátrum három másik művésznője néz anyai örömök elé, a délutáni blokkban Füredi Nikolett, Peller Anna és Siménfalvy Ágota mondja el, mit énekel majd a gyermekének.

A Szépség és Szörnyeteg új beállói után Ördögölő Józsiás és barátai foglalják el a pódiumot. Már több mint 20 ezer néző tapsolt Gerard Presgurvic Elfújta a szél című musicaljének Magyarországon a nyári szegedi és soproni előadásokon. A Pesti Broadway közönsége szombaton ízelítőt kap a decemberi kőszínházi premier előtt.

Este a Nagy Duett című záró programban a színház társulatának legkülönbözőbb generációi a legkülönfélébb párosításban, máshol nem hallható dalokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr457997561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása