7óra7

Drámapályázatot hirdet a szabadkai színház

Drámapályázatot hirdet a szabadkai színház

2013. 09. 10. | 7óra7

Szabadkai Népszínház A Népszínház Magyar Társulatának értékelõ bizottsága két munkát díjaz, amelyeket október végén, a Délvidéki Magyar Színjátszás Napja keretében megrendezendő Kortárs Vajdasági Magyar Szerzők X. Felolvasószínházában mutat be a színház társulata. A felolvasásokat (számos kül- és belföldi szakmai vendég részvételével) vitaest követi. A vitaestek minden érdeklődő számára nyitottak.

A pályamunkák átadási határideje 2013. október 11.

Az alkotásokat a társulat titkárságára várják (Narodno pozorište – Narodno kazalište – Népszínház, Magyar Társulat, Zentai út 71., 24000 Szabadka – a borítékra kérik ráírni: Drámapályázat), vagy elektronikus formában a következő e-mail címre: office@szabadkaiszinhaz.com. Mindkét esetben kérjik feltüntetni a pályázó nevét és elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím, stb). A hiányos vagy jeligés pályázatokat nem tudják figyelembe venni.

A felolvasásra kiválasztott szövegek szerzői 20.000 dináros (kb. 53 000 Ft) tiszteletdíjban részesülnek.

A pályázatról bővebb információ a Magyar Társulat 024 556-429-es telefonszámán kérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr487997739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása