7óra7

Van prémium, nincs prémium

Van prémium, nincs prémium

2013. 09. 03. | 7óra7

Volner János, a Jobbik politikusa meglepőnek nevezte, hogy a főpolgármester 4 millió 560 ezer forint prémium kifizetését javasolta Szirtes Tamásnak az általa végzett jó munkáért. Szerinte a prémiumot nem lehetne törvényesen folyósítani, mivel az intézmény csaknem 19 millió forint veszteséget halmozott fel.

Tarlós István

Volner János azt mondta, a városvezetés képes volt személyre szabott jogalkalmazásba kezdeni és megváltoztatni a javadalmazási szabályzatot, hogy kifizethesse az összeget. A Jobbik választ vár arra, hogy erre miért volt szükség. Abszurdnak tartja, hogy az igazgató – aki alapesetben évente 11,4 millió forintot keres – jogosult a pluszpénzre.

A Jobbik alelnöke jelezte: hanyag kezelés miatt büntetőfeljelentést tesznek a Fidesz-KDNP és az MSZP képviselői ellen, amiért megszavazták a vonatkozó előterjesztést.

Tarlós István erre reagálva bejelentette, hogy a korábbi határozatot felfüggeszti és újratárgyalását kezdeményezi. Hozzátette: a Jobbik által közöltek új információk voltak számára, a pártnak ki kell azokat fejtenie, így nem tehet mást, érvényteleníti a döntést.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr137997805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása