7óra7

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Nem élhetek muzsika szó nélkül című előadásra! LEZÁRVA

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Nem élhetek muzsika szó nélkül című előadásra! LEZÁRVA

2013. 08. 30. | 7óra7

A múlt század eleji történetben a Nyírségben járunk, ahol megromlik Balázs és Pólika házassága, mert a férj éjjel-nappal mulat, dorbézol, a fiatal feleség pedig már nem bírja tovább, és elmenekül a nénjeihez. Balázs megpróbálja visszacsábítani szeretett feleségét, de ehhez a három nagynénivel és a mindenre elszánt Lajos bácsival kell megküzdenie.

Játék Nem élhetek muzsikaszó nélkül-jegyekért

-A Budapesti Nyári Fesztivál és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi Nem élhetek muzsikaszó nélkül című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *augusztus 29-én 23 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *három* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek az szeptember 2-i előadásra.-

A játék lezárult, a nyertesek:

Ammer Mária
Nagy Polett
Makk Marcell

A megválaszolandó kérdés:

Az alábbiak közül melyik művet nem Móricz Zsigmond írta?

A) Énekes madár
B) Úri muri
C) Rokonok

A helyes válasz a A) volt.

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket a Facebookon értesítünk a nyeremény átvételéről.

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Nem élhetek muzsikaszó nélkülról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr67997853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása