7óra7

Meghallgatást hirdet az Operettszínház

Meghallgatást hirdet az Operettszínház

2013. 08. 16. | 7óra7

A meghallgatásra hirdetett szerepek: Scarlett O'Hara - drámai musical szoprán (korhatár: 18-35 év), Rhett Buttler - drámai musical bariton (korhatár: 25-40 év), Melanie Hamilton - lírai musical szoprán (korhatár: 18-30 év), Mammy - drámai mezzoszoprán (korhatár: 25-45 év), Ashley Wilkes - musical tenor (korhatár: 20-30 év), Forradalmár fiú - jól táncoló musical tenor (korhatár: 20-35 év).

A színpadi tapasztalat, a zenei és táncos képzettség előnyt jelent. Jelentkezni 2013. január 24-ig lehet. A meghallgatásra január 30-án és 31-én kerül sor, a pontos időpontról mindenkit telefonon értesítenek.

A szerepnévvel ellátott jelentkezéshez teljes alakos fotót kell mellékelni. Az esetleges színházi és zenei tapasztalatot tartalmazó, telefonszámmal ellátott adatlapot/életrajzot Hegedűs Zsóka igazgatósági titkárságvezető részére kell e-mailben eljuttatni az elfujtaaszel@operett.hu e-mail címre. A jelentkezőknek előre meg kell jelölniük, mely két szabadon választott musicalszámot kívánják előadni. Az alapokat audio cd-n a meghallgatásra magukkal kell vinniük.

A meghallgatás második fordulójára február 12-én és 13-án kerül sor, amikor már az Elfújta a szél megjelölt dalait kell vinni. Kottaanyagot a színház biztosít.

A musicalt a nyár folyamán a Szegedi Szabadtéri Játékokon, majd a Soproni MKB Arénában mutatják be.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr167999279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása