7óra7

Tűzkárosult családért ad koncertet a Csík Zenekar Egerben

Tűzkárosult családért ad koncertet a Csík Zenekar Egerben

2013. 07. 21. | 7óra7

A színházban egész estés koncertet ad a Csík Zenekar, a műsort követően pedig állófogadásra invitálja a vendégeket a szervező Heves Megyei Önkormányzat.

Csík zenekar: Makó Péter, Majorosi Marianna, Barcza Zsolt, Bartók József, Csík János, Szabó Attila, Kunos Tamás

A jótékonysági est bevétele Horváth Lászlónak, Heves megye kormánymegbízottjának, a rendezvény fővédnökének a javaslatára kerül a tűzkárosult család számlájára.

A Megyegyűlés 2011 óta minden év februárjában jótékonysági esttel ünnepli Heves Megye Napját. Két esztendeje 6,5 millió forint gyűlt össze a megyei kórház gyermekosztályának támogatására, az elmúlt évben pedig szintén a kórház számára egy magzatészlelő monitor beszerzését segítették a vendégek 3 millió forinttal - emlékeztetnek a szervezők.

Az idei estre a jegyek elővételben a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában, a gyöngyösi Tourinform-irodában és a Heves Megyei Önkormányzatnál vásárolhatóak meg 5500 forintért, illetve a helyszínen 7500 forintos áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr317999101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása