7óra7

Jótékonysági koncert a Színház- és Filmművészeti Egyetemért

Jótékonysági koncert a Színház- és Filmművészeti Egyetemért

2013. 07. 21. | 7óra7

Színház- és Filmművészeti Egyetem Az összefogás alapötletét az a gondolat adta, hogy a nehézségek és a gondok összehozzák az embereket, kreativitást és újításokat szülnek. Így van ez a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival is, akik e nehéz időkben is igyekeznek hasznosítani adottságaikat, megragadni a kínálkozó lehetőségeket. Ennek szellemében jótékonysági „elsősegély” koncertet szerveznek neves előadóművészek közreműködésével június 7-én este nyolc órától az Ódry Színpadon, amelynek célja a nemes eszmén túl – az est bevételét a Színház- és Filmművészeti Egyetem eszközparkjának korszerűsítésére és bővítésére ajánlják fel a szervezők – az összefogásra való felhívás is. Így tehát a vendégek nemcsak egy fantasztikus programban vehetnek részt, de hozzájárulnak a színházi és filmművészeti oktatás támogatásához is. Az élményt és a kikapcsolódást pedig az ország és Európa vezető művészei és előadói garantálják.

A jótékonysági koncerten a kortárs és repetitív zenétől a jazzig tartó zenei műfajskálát mutatja be Benedict (Tóth Benedek) és művészbarátai, látványos vizuális megoldásokkal kombinálva. Elhangzanak Sáry László, Sáry Bánk, Steve Reich, Scott Lindroth, Javier Alvarez és Tóth Benedek művei.

*A koncert fellépői*

Albert Zoltán - szaxofon,
Ágoston Viktória, Ittzés Gergő - fuvola,
Bojtos Károly, Holló Aurél (Amadinda) - ütőhangszerek,
Bubenyák Zoltán - zongora,
Gemma Énekegyüttes – művészeti vezető: Tóth Márton
Martos Attila - basszusgitár,
Mukli Bence - szólógitár,
Lukin Zsuzsanna – ének
Szilágyi Dénes - kürt,
Tóth Viki - szintetizátor,
valamint Benedict (Tóth Benedek) - ütőhangszerek

Az est fővédnöke Ascher Tamás, a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektora.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr188000609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása