7óra7

A Győri Balett a katasztrófa áldozataiért táncol

A Győri Balett a katasztrófa áldozataiért táncol

2013. 07. 21. | 7óra7

A hazai és a nemzetközi sajtó is egyaránt hangos a vörösiszap ipari és ökológiai katasztrófa újabb és újabb híreitől. A katasztrófa megdöbbentette a világot és az együttérzés kifejezésén túl kibontakozott a cselekvő tenni és segíteni akarás.

A Győri Balett társulata a táncművészet eszközével szeretne hozzájárulni a bajba jutottak megsegítéséhez egy jótékonysági előadással *2010. november 12-én 19 órakor a Győri Nemzeti Színházban* – tájékoztatott Kiss János, a Győri Balett igazgatója. A társulat a Queen-balettel lép a közönség elé.

Az előadást 2010. október 2-án mutatták be, a produkció a Queen Managementtel történt hosszú tárgyalások eredményeként jött létre. „Nagy öröm lenne számunkra, ha ebben a rendkívül fontos kezdeményezésben minél több segítő barátunk az emelt helyáras jegy megvásárlásával, és személyes jelenlétével emelné az est jelentőségét” – mondja a társulatvezető.

Jegyek a Győri Balett Jegypénztárában válthatóak, a Győri Nemzeti Színház épületében (nyitva tartás: keddtől péntekig 11:00-13:00 és 14:00-17:00, telefon: [+36 96] 520 600 / 174 mellék).

_Kapcsolódó:_
Kapcsolják ki telefonjaikat, de előbb hívják a 1752-t! Iszapkatasztrófa - Jótékonysági est Veszprémben a katasztrófa áldozataiért

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr58003745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása