7óra7

Tizennégy előadás a nyíregyházi színház következő évadában

Tizennégy előadás a nyíregyházi színház következő évadában

2013. 07. 15. | 7óra7

Szobor a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előtt A nagyszínpadon Tamási Áron Énekes madár című zenés népi játékát tekintheti majd meg a közönség a Csík Zenekar közreműködésével, de műsorra tűzték Lengyel Menyhért Lenni vagy nem lenni című komédiáját, valamint William Shakespeare Coriolanus című tragédiáját is.

Az ősbemutatók egyike lesz a Vajda Katalin és Fábri Péter által jegyzett Anconai szerelmesek 2., valamint Török Sándor Valaki kopog című színdarabja. A Krúdy Kamarában Gabriel García Márquez Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája című regénye nyomán Forgách András Azon a napon, amikor című darabját láthatja a közönség. A repertoáron ezeken kívül Friedrich Dürrenmatt János király, Lőrinczy Attila Balta a fejbe és Max Frisch Biedermann és a gyújtogatók című előadások szerepelnek.

A gyermekelőadások sorában Weöres Sándor Csalóka Péter zenés mesejátékát, valamint egy ősbemutató keretében Tomku Kinga és Kazár Pál Jonatán visszavág című "zenés vitaminbombáját" nézhetik majd meg a kisebbek. Az ovis bérlet idén három előadásra, az Óz, a nagy varázsló, a Hattyúcskák tava és a Tessék engem megmenteni! című mesejátékokra szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr897998069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása