7óra7

Önkénteseket keres a Krétakör

Önkénteseket keres a Krétakör

2013. 07. 09. | 7óra7

A Krétakör működésének 19 éve alatt gazdag anyagot halmozott fel, elsősorban saját produkcióit és munkáit megörökítő dokumentumokból; de számos magyar és nemzetközi kortárs színházi formáció izgalmas dokumentuma (szöveg, promóciós nyomtatvány, videófelvétel) is fellelhető az archivált anyagok között.

Az archívum jelentősebb részét már digitalizálták és kereshetővé tették, ugyanakkor számos olyan anyag található, amely még rendszerezésre vár, és amely a kortárs színháztörténet feldolgozásához hozzájárulhat.

Az önkéntes feladata elsősorban ezeknek az anyagoknak feldolgozásában való részvételt jelenti, de lehetőséget jelent további együttműködésre, elsősorban dramaturgiai feladatokban.

Az ideális önkéntes érdeklődik a kortárs színház és a Krétakör tevékenysége iránt, vannak dramaturgiai tapasztalatai, és minimum heti 8 órás kapacitással tud segíteni 6 héten keresztül.

Az inspiráló, kreatív légkörön felül a Krétakör igazolást, referencialevelet ad az elvégzett munkáról, az önkéntes teljes körű betekintést nyer a Krétakör archívumába, dokumentációjába, a napi működésbe, ezen felül könyv- és színházjegy-hozzájárulást adnak, 5000 forint értékig.

Jelentkezni CV-vel és motivációs levéllel Juhász Bálintnál lehet, a juhasz.balint@kretakor.eu címen. Bővebb információ ugyanezen az e-mailcímen kérhető.

Jelentkezési határidő: 2013. február 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr567999261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása