7óra7

Fórum13 – színházi nevelési szakmai konferencia

Fórum13 – színházi nevelési szakmai konferencia

2013. 07. 09. | 7óra7

Április 11-14. között a budapesti MU Színházban, hazai és nemzetközi társulatok és szakemberek, valamint a kapcsolódó szakmai területek néhány képviselőjének részvételével valósul meg a Káva Kulturális Műhely szervezésében egy szakmai rendezvény, mely a színházi nevelés különböző műfajait hivatott bemutatni, értelmezni.
A rendezvényen színházi nevelési előadások, prezentációk, workshopok és filmvetítések segítségével próbáljuk a színházművészet, a pedagógia, a drámapedagógia, a szociológia, a kultúrantropológia felől megközelíteni a színházi nevelést, annak sajátosságait, hatásait és lehetőségeit, hasznosságát.

A konferencia részletes programja március közepétől megtalálható a Káva honlapján A foglalkozások létszámkorlátosak, ezért a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr207998795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása