7óra7

Áprilisban Bogotában turnézik a kolozsvári magyar színház

Áprilisban Bogotában turnézik a kolozsvári magyar színház

2013. 07. 09. | 7óra7

Leonce és Léna Április 5. és 8. között öt alkalommal láthatja a latin-amerikai ország közönsége az előadást a kolumbiai főváros egyik színházában, a Teatro de Bellas Artes de Bogotá-ban.

Amerika legnagyobb színházi fesztiválja március 23. és április 8. között zajlik. A Kolozsvári Állami Magyar Színház társulata második alkalommal vesz részt rajta. Először 2006-ban, a Pantagruel sógornője című, Silviu Purcarete rendezte előadás vendégszerepelt Bogotában.

Mivel idén a fesztivál kiemelt meghívottja Románia, április 2. és 6. között a Leonce és Lénát színpadra állító Tompa Gábor, aki a kolozsvári színház igazgatója, fiatal kolumbiai rendezők és színészek számára tart műhelymunkát, workshopot Ways to the Magic (A mágia útjai) címmel a bogotái fesztivál keretében - olvasható a színház honlapján.

A fesztiválra 45 ország társulatait hívták meg, a programban több mint 800 előadás és 70 kísérőrendezvény szerepel, amelyeket Bogotá 22 színházában tartanak meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr448000877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása