7óra7

Vidám nyári esték a Komáromi Jókai Színházzal

Vidám nyári esték a Komáromi Jókai Színházzal

2013. 07. 07. | 7óra7

Komáromi Jókai Színház A Komáromi Jókai Színházban hosszú éveken keresztül hagyománya volt a szabadtéri előadásoknak. Általában az évad utolsó bemutatóját vitte ki a komáromi teátrum az épületből. Helyszínül kezdetben a Hatos Bástya, később a Tiszti Pavilon Szabadtéri Színpada szolgált, de volt olyan is, hogy a bemutatóra a dél-komáromi monostori erődben került sor. A színházak gazdasági helyzetének romlása következtében a komáromi teátrum olyan helyzetbe került, hogy csökkentenie kellett premierjeinek számát, s elsőként a szabadtéri bemutatókat függesztette fel.

Az 59. évad végén azonban visszatérnek a nyári színházi esték hangulatához. Az évad végén június 22., 23., 24-én műsoron lévő előadások közül három szabad téren is látható lesz.

Június 22-én Az ördög nem alszik című zenés komédiát, június 23-án a Revizort június 24-én pedig A régi nyár című kisoperettet tekinthetik meg az érdeklődők a Tiszti Pavilon Szabadtéri színpadán. Az utóbbi kettőt Méhes László, a színház új főrendezője rendezte, az elsőt Görög László állította színpadra.

Azok a lelkes nézők, akik mindhárom előadásra kíváncsiak akciós jegyet vásárolhatnak az előadásokra 9,90 euróért. Két kiválasztott előadásra 8 eurós jegyek kaphatók, akik viszont csak egy előadást szeretnének megnézni 5 eurós jegyet válthatnak a színház pénztárában. Rossz idő esetén a megváltott jegyek a következő héten visszaválthatók a színház pénztárában.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr748000459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása