7óra7

Thaiföldön próbál az Osonó

Thaiföldön próbál az Osonó

2013. 07. 07. | 7óra7

Carnival Összeállt az a thai-osonós csapat, amely a következő két hónapban két produkciót fog játszani Thaiföldön, Kambodzsában és Vietnamban. A két osonós és hat thai színész alkotta stáb a Carnival című előadás mellett egy thai tradicionális színházi előadást is felújít. Chang Chandruang, a Moradokmai Színházi Központ vezetője által rendezett előadás a thai mitológia egyik alaptörténetét mutatja be, amiben Daragics Bernadette az óriást, míg Mucha Oszkár a majmot fogja megjeleníteni. Mindkét előadás rendhagyó, hiszen a Carnival az első olyan koprodukció, amelyben thai és európai színeszek együtt játszanak. A Nontok pedig az első olyan thai tradicionális előadás lesz, amelyben egyes mitológiai szereplőket európai színészek jelenítenek meg.

A két hétig tartó próbafolyamat első három napja közös tréningezéssel telik, majd ezt követően a két előadás próbáira kerül sor. A jobb és zavartalan munkakörülmények miatt, a csapat átköltözött a Moradokmai Színházi Központ északi, Bangkoktól 600 kilométerre lévő tanyájára, Loeibe. Az előadások tervezett bemutatója június 17-én lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr337998327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása