7óra7

Szombaton kezdődik a Kultúrfürdő összművészeti programsorozat

Szombaton kezdődik a Kultúrfürdő összművészeti programsorozat

2013. 07. 07. | 7óra7

A nyitóprogram szombaton a jávai tradicionális táncot, gamelán zenét és árnyékszínházat ötvöző Esőkirály és a szépséges jázminvirág című előadás lesz, amelyet az Öntödei Múzeumban tekinthet meg a közönség. Vasárnap egy Frankel Leó úti magánlakás és kert ad otthont a Casanova, a boldogtalan szerelmes című irodalmi mesének, valamint csellószonátáknak és kamaraműveknek Stoll Péter és Kassai Róbert előadásában.

A Barnabás Fuvolakvintett és a Four Bones Quartet augusztus 28-án az Öntödei Múzeumban lép fel, 30-án a Bem moziban Vinnai András felolvasószínháza szórakoztatja a nézőket. Ugyanazon a napon a Frankel Leó úti zsinagógában a Mezítlábas zenészek műsora, 31-én az Öntödei Múzeumban Bern Atom Santi vetítéses zenés előadása és a Santa Diver koncertje szerepel a programban - olvasható a www.kulturfurdo.hu oldalon.

Szeptember első napján a Bem mozi ad otthont a Roadmovie Th&L kamaraszínháznak, 3-án az Adolphe Sax Konsort ad koncertet az Orvostörténeti Múzeum kertjében, 7-én A király mulat című vidám sorstragédiát tekintheti meg a közönség az Öntödei Múzeumban. Szeptember 8-án a Veli bej fürdőben Sztojanov Georgi zeneszerzői délutánja, Tóth Árpád szerzői kötet- és lemezbemutatója, valamint MeloDisztiK és Miújság? koncert szerepel a kínálatban. Másnap szintén ezen a helyszínen zeneovi, a Forgó együttes népzenei koncertje és kreatív zenei játékok workshop bemutatója várja a látogatókat.

Szeptember 10-én a Byzantium Jazz Projekt tart lemezbemutató koncertet az Öntödei Múzeumban, a Veli bej fürdőben 11-én hangfürdő lesz, a programra fürdőbelépő váltása és fürdőruha szükséges. Az Öntödei Múzeumban 14-én Závada Pál vetítéses felolvasóestje, majd Závada Pál és a Szakértők koncert, 15-én a Soharóza hangkísérletei és minikoncert várja az érdeklődőket.

>>> A Kultúrfürdő műsora a 7óra7-en

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr518000125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása