7óra7

Színinövendékek nemzetközi fesztiválja Eszéken és Djakovón

Színinövendékek nemzetközi fesztiválja Eszéken és Djakovón

2013. 07. 07. | 7óra7

Dioniz Fesztivál Érkeznek színiakadémisták a különböző délszláv államokból, Törökországból, Nagy-Britanniából, Romániából két városból is - Kolozsvárról és Nagyszebenből -, Csehországból, Szlovákiából, Ausztriából és Magyarországról Csató Kata, aki a bábrendezésről fog beszélni, mert "más a bábszínház és más a bábokkal is játszó színház" - idézte a bábrendező hallgatót a Dioniz honlapja.

Eszék-Baranya megye nagyvárosában, Djakovón, ahol az 1506-ban alapított lipicai ménes is található, a színművészeti egyetemisták kipróbálhatják a lovaglást is a ménes lovasiskolájában.

Először a fesztivál történetében a kulturális tárca 60 ezer kunával (2,3 millió forint) támogatja a nemzetközi rendezvényt és a miniszter, Andrea Zlatar Violic vasárnap ellátogat a djakovói fesztiválra.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr368000967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása