7óra7

Nyerjen jegyet az Asagao című előadásra!

Nyerjen jegyet az Asagao című előadásra!

2013. 07. 07. | 7óra7

A verseket három táncos és három zenész kelti éltre május 22-én és 23-án a Szkéné Színházban.

Asagao

– A jisei irodalommal Buddhista Főiskolás koromban találkoztam, és azóta több ízben is foglalkoztam vele, például a Pont Műhelyben Keszég Lászlóval. Alkalmanként elhívnak zenés-táncos improvizációs műhelyekbe, olyankor egy-egy jiseiből kiindulva egészen épkézláb eredmények születnek. A versek filozofikus tartalma képekben elevenedik meg madarakkal, erdőkkel, téllel, köddel, faggyal, virágokkal, illatokkal, természeti hangokkal.

A mostani Szkéné Színház-beli bemutatónk egy úgynevezett work-in-progress harmadik állomása. Az első állomás a Gödörben volt egy performanszfesztiválon, Jávor Zsófia meghívására, a második a Millenárison, Mesterházy Gabriella meghívására.

Asagao

Az előadásunk zenéjét három zeneszerző-zenész szerzi és játssza, három táncos-koreográfus táncolja és koreografálja - mondja Márkos Albert, az előadás ötletgazdája.

Játék Asagao-jegyekért

A Szkéné Színház és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi Asagao című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *május 20-án este 8 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon két olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek a május 22-i előadásra.

A megválaszolandó kérdés

Hány sorosak a haikuk?

A) 3
B) 5
C) 7

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Asagaoról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr367998477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása