7óra7

Nyerjen jegyet a Merlin, avagy isten, haza, család előadásra! - LEZÁRVA

Nyerjen jegyet a Merlin, avagy isten, haza, család előadásra! - LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

Az Örkény Színház és a HOPPart Társulat Tankred Dorst művét állította színpadra. A szerző egészen új szemszögből, rendkívül eredeti módon dolgozza fel az Artus-mondakört és a Kerekasztal lovagjainak történetét. Szórakoztató, mulatságos, de mégis elgondolkodtató „történelmi show”-t írt Európa múltjáról, jelenéről és a szerinte nem sok jóval kecsegtető jövőjéről.

Az eszmék is megöregednek, Merlin? Elöregszenek és aztán meghalnak, akár az ember? És a birodalmunk, Merlin? Ezer évig tart-e, vagy velünk pusztul? A vállamon itt ül az apám, az apámon a nagyapám, a nagyapámon meg a nagyapám apja. Egy tornyot hordok a vállamon. Hogyan birkózzam meg apám tetteivel? Ki itt áll és töpreng: én vagyok-e, Merlin? És a történet, mi velem kezdődik, az én történetem? S ha általad történik, hogy én történelmet csinálok: akkor a tiedet ki csinálja, mondd, vajon? Az ördög az? Vagy Isten?

Az előadás rendezője Polgár Csaba, szereplői: Kiss Diána Magdolna, Szilágyi Katalin, Barabás Richárd, Herczeg Tamás, Baksa Imre, Terhes Sándor, Máthé Zsolt, Friedenthal Zoltán, Gyabronka József, Vajda Milán, Takács Nóra Diána, Szandtner Anna, Roszik Hella, Bíró Kriszta, Bánki Gergely.

Merlin, avagy isten, haza, család - elöl: Terhes Sándor, Máthé Zsolt

-Játék Merlin-jegyekért-

A játék nyertesei Horváth Bulcsú és Kovács Zita. A nyerteseket értesítjük, gratulálunk nekik! Mindenkinek köszönjük a játékot!

-A HOPPart Társulat és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi Merlin, avagy isten, haza, család című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *február 13-án este 8 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét - és máris esélyes arra, hogy azon két olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek a február 27-i előadásra-.

A megválaszolandó kérdés ez volt:

*Hány gyerekeke született Artus királynak Guinevrától?*

_A) 1
B) 12
C) 0_

A helyes válasz a c) volt.

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7, a HOPPart Társulat, valamint az Örkény István Színház munkatársai és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Merlinról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr627999103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása