7óra7

Magyar előadások az aradi Nemzetközi Új Színházi Fesztiválon

Magyar előadások az aradi Nemzetközi Új Színházi Fesztiválon

2013. 07. 07. | 7óra7

Május 11-én, szombaton, 21 órától az Andaxszínház és az Aradi Kamaraszínház koprodukcióban készült mozgásszínházi előadását, a Rejtőzködőket láthatják az érdeklődők élő dzsesszzenével a Bábszínház termében. A táncelőadás a legjobb színpadi zene díját kapta Nagybányán, az ATELIER 2012 – XX. Nemzetközi Műhely Színházi Fesztiválon. Szintén szombaton, 22 órától a nagyszínház stúdió termében a marosvásárhelyi Yorick Stúdió többszörösen díjazott előadását, Székely Csaba Bányavirág című drámáját tekintheti meg a közönség. Sebestyén Aba rendezése 2012-ben a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) legjobb előadása lett. „Egy nagyon hatásos, a problémákat őszintén és tisztán felvető produkció bontakozik ki előttünk, ami minden reménytelenséggel együtt kifejezetten izgalmas és részletes képet fest erről a világról”, írtuk az előadásról

Rejtőzködők

Vasárnap, május 12-én 21:30-kor az Andaxszínház Beavatkozások performanszát láthatják az érdeklődők, szabadtéren, a nagyszínház háta mögött. Éjfélkor pedig egy különleges koncertre várják a közönséget a Drama’s Clubban (a nagyszínház épülete): Szabad zene - Ágoston Béla, Somló Dávid, Szegő Dávid előadásában. Jegyek 10 lejért kaphatók a Ioan Slavici Klasszikus Színház jegypénztárában.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr197998529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása