7óra7

Kedvezményekre jogosító emlékkártya a Szabad Tér Színház előadásaira

Kedvezményekre jogosító emlékkártya a Szabad Tér Színház előadásaira

2013. 07. 07. | 7óra7

Margitszigeti Szabadtéri Színpad A limitált példányszámban kiadott, sorszámozott 75 Év Emlékkártya 20%-os kedvezményt ad ajándékba tulajdonosának a Budapesti Nyári Fesztivál saját szervezésű programjainak árából a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad játszóhelyeken, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokra (Színházi hajójárat, Víztorony kilátó és kiállítások, éttermi szolgáltatások, ajándékbolt kínálata).

Az Emlékkártyához 4 különleges napon juthatnak hozzá az érdeklődők. A május 1-i ünnepen egy napra kinyitnak a helyszíni jegypénztárak, május 4-én, a Színházak Éjszakája napján a Városmajorban, május 18-án, a pünkösdi hosszú hétvége szombatján mindkét helyszínen, június 1-jén a színház új, köztéri és bevásárlóközpontokban lévő értékesítő pontjainak megnyitása alkalmából minden értékesítő helyen „csak aznap, csak nálunk, csak személyesen” érvényesíthető akcióval várják a látogatókat.

Mindazok, akik ezeken a napokon 11 és 19 óra között személyesen felkeresik a kijelölt helyszíneket, ajándékba kapnak egy 75 Év Emlékkártyát. Amennyiben aznap vásárolnak is a kártyával, 75 %-os kedvezménnyel válthatnak további jegyeket az aznap reggel kisorsolt 2 margitszigeti és 5 városmajori produkcióra. Lesz Parádé 75 habzóborkóstolás, nyereménysorsolás, és számos ajándéktárgy is gazdára talál majd. Az akcióban azok a kártyatulajdonosok is részt vehetnek, akik korábban hozzájutottak az Emlékkártyához vagy a BNYF Kedvezménykártyához.

*Időpontok és helyszínek:*

*május 1.:* Városmajori és Margitszigeti Színpad jegypénztára
*május 4.:* Városmajor Színpad jegypénztára
*május 18.:* Városmajori és Margitszigeti Színpad jegypénztára
*június 1.:* Városmajori és Margitszigeti Színpad jegypénztára, BNYF Infópont a Széll Kálmán téren és a Városháza parkban, BNYF jegyértékesítő Plázapont a Mammut és az Allee Bevásárlóközpontokban.

>>> A Szabad Tér Színház műsora a 7óra7-en

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr307998653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása