7óra7

Júniusban nyit a Szarvasi Vízi Színház

Júniusban nyit a Szarvasi Vízi Színház

2013. 07. 07. | 7óra7

Második nyári szezonját kezdi meg június 16-án a Holt-Körös festői szépségű partján a közel ezerfős befogadóképességű Szarvasi Vízi Színház, amelynek programját a Magyar Teátrum Kft. és a Békéscsabai Jókai Színház szervezi és bonyolítja le. Az elmúlt évhez hasonlóan 2012 nyarára is változatos programokat ígérnek a szervezők: hétvégenként sokszínű produkciók várják a közönséget – családi meseopera, musical, operett, koncert, tánc-show, többszörösen díjnyertes előadás is megtalálható a palettát.

Szarvasi Vízi Színház

„Az új szabadtéri színházban tavaly nyáron is minden nap történt valami, amit nehéz ugyan fölülmúlni, idén mégis megpróbáljuk. A Magyar Teátrumi Társaság tagszínházainak részvételével megrendezzük a Magyar Teátrum Nyári Fesztivált, hét nagyszínházi előadással, melyek között az élőzenés musicalektől az operetten és a többszörösen díjazott prózai előadásokon keresztül a táncszínházig több műfaj is képviselteti magát. A fesztiválra bérlet is váltható, és a végén díjazottak is lesznek a közönség és a társadalmi zsűri döntése alapján. A tánc kedvelői három előadásból álló táncszínházi bérletet válthatnak az ExperiDance előadásaira. Lesznek programok, koncertek felnőtteknek, gyerekeknek és családoknak egyaránt. A tavaly rendkívül sikeres ingyenes Vers a víz fölött sorozatot dalestekkel és felolvasó-színházi előadásokkal bővítettük ki.” – számolt be az újdonságokról Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója.

_Kapcsolódó:_

>>> A Szírvasi Vízi Színház programja

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr908000455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása