7óra7

Játékok nyara – Nyerjen jegyet a Báthory Erzsébet musical-operára! - LEZÁRVA

Játékok nyara – Nyerjen jegyet a Báthory Erzsébet musical-operára! - LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad ősbemutatója egy legendás nőalakot és egy máig vitatott történelmi korszakot dolgoz fel, stílus- és műfajteremtő formában. A musical-opera azt a hagyományt folytatja, amely a magyar történelem és kultúra meghatározó személyiségeit kortárs magyar szerzők új művein keresztül állítja művészi eszközökkel a figyelem középpontjába.

-Felteszünk egy kérdést, olvasónk *1)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *2)* Facebook-üzenetben elküldi az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét - és máris esélyes arra, hogy *két belépőjegyet* nyerjen a *július 13-i*, pénteki előadásra. A helyes válaszban természetesen segítséget nyújtanak a 7óra7 oldalai.-

-A megválaszolandó kérdés:-

*-Ki rendezi a Báthory Erzsébet című előadást?-*

_-A) Kerényi Miklós Gábor
B) Bagó Bertalan
C) Selmeczi György-_

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7 és a Budapesti Nyári Fesztivál dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

*A játék nyertese Csipkó Renáta, a nyeremény átvételének módjáról értesítettük. Köszönjük mindenkinek a megfejtéseket!*

Jó színházazást kívánunk mindenkinek nyáron is! És ne feledje: ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Báthory Erzsébetről – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr868000315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása