7óra7

Húsvéti nyereményjáték: Kicsi nyuszi hopp hopp - LEZÁRVA

Húsvéti nyereményjáték: Kicsi nyuszi hopp hopp - LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

Kicsi nyuszi hopp hopp - Réti Adrienn, Csémy Balázs Pelsőczy Réka dokumentumokon és improvizációkon alapuló rendezése három éve fut telt házzal, és a „hungarian road movie” kifejezetten felnőtt témákat boncolgat.

A történet két főhősét, a menekülő gyilkosokat, Réti Adrienn (Vígszínház) és Csémy Balázs (kecskeméti Katona József Színház) alakítja .

Az előadást idén májusban láthatja utoljára a közönség, de aki részt vesz a játékban, az április 6-i előadásokra nyerhet jegyeket.

Játék Kicsi nyuszi hopp hopp-jegyekért

-A MaNNa és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi Kicsi nyuszi hopp hopp című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *április 3-án éjfélig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét - és máris esélyes arra, hogy azon két olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek az április 6-i előadásra.-

A játékot lezártuk. A nyertesek: Mészáros Szilárd és Maszlag Mariann, a nyereményről a facebookon kapnak értesítést! Köszönjük mindenkinek a játékot!

A megválaszolandó kérdés

*Melyik rajzfilmben szerepelt a „Kicsi nyuszi hopp hopp” betétdal?*

_A) A Simpson család
B) South Park
C) Family Guy_

*A helyes válasz a B) volt.*

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7, és a MaNNa munkatársai és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Kicsi nyuszi hopp hoppról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr997998815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása