7óra7

A bagoly – Nyerjen jegyeket egy családi tébolydára! LEZÁRVA

A bagoly – Nyerjen jegyeket egy családi tébolydára! LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

Családon belüli erőszak alatt tettleges bántalmazást értünk, és a törvény szigorúan bünteti, de az odafigyelés teljes hiánya, illetve a lelki terror ellen, ami mindennél veszedelmesebben teszi frusztrálttá, szorongóvá, vagy éppen erőszakossá gyermekeinket, semmi sem véd. A K. V. Társulat előadása egy családi tébolydát mutat be.

A bagoly – Száger Zsuzsanna, Keresztény Tamás, Tamási Zoltán

-Játék A bagoly-jegyekért-

A játék nyertese Laukó Anikó, Facebook-üzenetben értesítjük a nyereményjegyek átvételéről! Gratulálunk és köszönjük a játékot mindenkinek!

-A K. V. Társulat és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi A bagoly című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *január 23-án délig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét - és máris esélyes arra, hogy *páros belépőjegyet* nyerjen az előadásra.-

-A megválaszolandó kérdés:-

*Mikor alakult a K. V. Társulat?*

_A) 1999
B) 2007
C) 2012_

A helyes válasz a B) volt.

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7, valamint a K. V. Társulat munkatársai és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen A bagolyról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr717999247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása