7óra7

A 2013-as Szegedi Szabadtéri Játékok jegyei hétfőtől elérhetők

A 2013-as Szegedi Szabadtéri Játékok jegyei hétfőtől elérhetők

2013. 07. 07. | 7óra7

Szegedi Szabadtéri Játékok Hétfőn megkezdődik a jegyek értékesítése a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as előadásaira Eddig csupán bérleteket vásárolhattak az érdeklődők az öt, jövő nyári produkcióra, november 19-én pénztárnyitástól azonban már azok is biztosíthatják belépőjüket, akik egy-egy darabot szeretnének megnézni a Dóm téri kínálatból.

Ahogyan az elmúlt pár évben, úgy idén sem emelkedtek a jegyárak. Az egyik legnépszerűbb előadásra, az akrobatikus táncszínházként aposztrofált, A Kung-fu legenda című pekingi vendégjátékra már 2900 forinttól is lehet belépőt kapni. Ugyanígy akár a Verdi és Wagner legszebb műveit bemutató Operagálára is.

Szintén hatalmas az érdeklődés az István, a király rockoperára, amelynek koncepciójából néhány gondolatot már el is árultak a szerzők és a rendező, Alföldi Róbert a nagyközönségnek. A Leányvásár operett is a magas szintű szórakoztatás céljával készül. Erre a két produkcióra akár már 3300 forintért is vásárolható szóló jegy. A Budapesti Operettszínházzal közös, Elfújta a szél című, nagyszabású musical-bemutatóra – mely Magyarországon először lesz látható – 4100 forint a legkedvezőbb helyár.

A következő hetekben számos érdekességet hoznak nyilvánosságra három bemutató kapcsán is. A fesztivált a http://facebook.com/szegediszabadteri közösségi oldalon lehet követni, ahol hamarosan videóüzenetekkel, backstage fotókkal, hírmorzsákkal készülhetnek a lájkolók a nyári évadra.

A Szabadtéri 2013-as előadásjegyei itt vásárolhatók november 19-től.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr217999569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása