7óra7

„Mélységesen meghatott” – Bátyai Edina nyilatkozata

„Mélységesen meghatott” – Bátyai Edina nyilatkozata

2013. 07. 07. | 7óra7

Bátyai Edina „Az elmúlt pár napban olyan mértékű szimpátiával szembesült – országos szinten – a Szegedi Szabadtéri Játékok, ami hihetetlenül meglepett. Természetesen tisztában vagyok azzal és helyeslem is, hogy ebből számos támogató megnyilvánulás nem kimondottan a személyem felé irányul, sokkal inkább aggódó figyelem ez a 82 éves fesztivál felé. Úgy érzem, nem mehetek el szó nélkül amellett a szeretettel teli szimpátiaáradat mellett, amely egyrészt személy szerint mélységesen meghatott, másrészt szép visszacsatolásként értelmezem arra nézvést, hogy érdemes volt ennyi munkát fektetni a Szabadtéribe. Az elmúlt napok eseményeit átélni sokkal nehezebb lett volna, ha ezt nem érzem, nem érezzük a kollégákkal. Szeretném megköszönni a fentieket minden ismerősként és ismeretlenként szurkoló támogatónak.

Pontosan két hete, december 1-jei állásfoglalásomban úgy fogalmaztam: bízom abban, hogy a kialakult helyzet nem veszélyezteti a Szegedi Szabadtéri Játékok működését. Most, hogy a közgyűlés kimondta a végső döntést, és távozni kényszerülök a fesztivál igazgatói székéből, azt a hűséges közönségbázist szeretném biztosítani, akik az évek során Dóm téri részvételükkel bizalmat szavaztak nekünk, hogy a 2013-as évad az eredeti tervek szerint valósul meg. Az alkotók ugyanolyan harci kedvvel, szakmai elhivatottsággal várják a produkciók színpadi előkészületeit, akárcsak az ezt megelőző évadokban. Jövő nyáron ismét kiváló előadások gazdagítják a Szegedi Szabadtéri Játékok 82 évét, amire együtt leszünk büszkék. Én távolról, a 4000 fős közönség a nézőtérről.”

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr587999399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása