7óra7

7. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle – nevezési felhívás

7. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle – nevezési felhívás

2013. 07. 07. | 7óra7

6. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle A fesztiválon – korosztályi és műfaji megkötött­sé­gek nélkül – igényes, formanyelvi gazdagságot tükröző, utaztatható, kis technikai igényű, kamarakörülmények között is játszható produkciókat muta­tunk be, beleértve az ún. csecsemőszínházi, a tantermi és beavató színházi, illetve a színházi nevelési előadásokat is.

A Szemlére történő válogatásnál a színházi-művészi minőség mellett figyelembe veszik azt is, ha a produkcióhoz a gyerekek, fiatalok életkorának megfelelő, színvonalas feldolgozó program társul. Egy társulat, illetve alkotó több produkcióval is nevezhet.

*Nevezési feltételek:*

- a teljes előadásról (és a feldolgozó programról) készült DVD (avi, mp4, wmv) felvétel elküldése 3 példányban (cím: II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft., Juszcák Zsuzsa, 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a)
- a nevezési díj (5000.- Ft/előadás) átutalása (a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. 12001008-01351837-00100005 /Raiffeisen Bank Rt./ bankszámlára – az átutaláson kéretik feltüntetni a színház vagy a társulat nevét és a számlázási címet)

*Nevezési határidő:* 2013. június 24.

*A felvételhez a következő adatokat kell mellékelni:*

- a társulat vagy alkotó csoport neve, címe;
- a kapcsolattartó neve, elérhetősége: e-mail cím, mobil szám;
- az előadás címe, szerzője, játékideje, technikai paraméterei;
- a közreműködők, alkotók névsora;
- a feldolgozó program (amennyiben van ilyen) létrehozóinak és közreműködőinek jegyzéke;
- a bemutató időpontja (felújított előadásoknál az eredeti bemutató időpontja számít).

A szemle programjáról a benevezett előadások megtekintése után a szemletanács dönt.

*A szemletanács tagjai:* Kaposi László, Sándor L. István, Szakall Judit

További információ kérhető Juszcák Zsuzsánál a 06-70-335-6285-ös telefonszámon illetve a juszcak.zsuzsa@marczi.hu e-mail címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr957998381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása