7óra7

11. Nemzetközi Improvizáció Fesztivál a SÍN-ben

11. Nemzetközi Improvizáció Fesztivál a SÍN-ben

2013. 07. 07. | 7óra7

A fesztivál keretében végzett munka komoly és elmélyült, ugyanakkor a program lehetőséget ad kísérletezésre, bemutatkozásra, játékra, szabad táncolásra, beszélgetésekre, előadásokra, a találkozásra. A fesztiválra várnak minden tánc vagy előadóművészt, színészt, zenészt, zeneszerzőt, az improvizáció elkötelezett hívőit és a műfaj iránt újonnan érdeklődőket. Idén a SÍN Kulturális Központ szervezésében zajló esemény képességektől függetlenül mindenki számára nyitott.

11. Nemzetközi Improvizáció Fesztivál: 2012. július 2-8.

A 11. Nemzetközi Improvizáció Fesztiválon fellép az amerikai Lower Left kollektíva öt tagja, akik először járnak Magyarországon és először tanítanak a fesztiválon. Az eseményen részt vesz Nina Martin is, aki az egyik legkiemelkedőbb és legismertebb alakja a kortárs improvizatív táncnak. A kollektíva többi tagja (Rebecca Bryan, Margaret Paek, Kell Dalrymple-Wass, Andrew Wass) elmélyült tudással, alkotói és pedagógiai múlttal rendelkezik. Izgalmas és egyedülálló alkotói minőségükkel és előadói jelenlétükkel a fesztivál nyitó napján, július 2-án, találkozhatnak az érdeklődők.

A fesztivál további programjai a korábbi évekhez hasonlóan zajlanak, reggeltől estig lesznek órák: projekt, intenzív kurzus, nyitott és bemelegítés, este pedig szabad improvizáció jam-eket, előadásokat csinálnak az alkotók. Lesz elméleti elmélyülés, kísérletezés, pihentető masszázs, szabad nap, szabadtéri táncolás és idén helyet kapnak az improvizációval és kontakttal kísérletező fiatalok is.

A 11. Nemzetközi Improvizáció Fesztivál műsora

*július 1. 19.00:* Lower Left és Company ST közös bemutatója
*július 2. 19.00:*Lower Left „Horizontal Distance” című performansz installáció
*július 5. és 7. 20.00:* a fesztivál tanárainak és résztvevőinek közös, rövid etűdökből álló előadás sorozata

Regisztráció: info@kontaktbudapest.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr368000371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása